Hae päiväkotipaikkaa

Pilke Playschool Lehtisaari

schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 7-17 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät

Fairies puh. 040 4571 444
Unicorns puh. 040 3533 750
Dragons puh. 040 3546 542
Phoenixes puh. 040 4571 445

playschool.lehtisaari@pilkepaivakodit.fi

euro_symbol
Hinnat

Päiväkodin asiakashintaan vaikuttaa Kelan myöntämä yksityisen hoidon tuki. Saamiesi tukien jälkeen asiakasmaksumme on enintään 360 € / kk. Asiakasmaksua pienentää mahdollinen tulosidonnainen hoitolisä, tarkista Kelan uudet tulorajat täältä.

Kelan laskuria varten kysy päiväkodin hoitomaksun kokonaissumma ja muut lisätiedot päiväkodin johtajalta.

Lue tästä lisää yksityisen hoidon tuesta!

Sisaralennus 150 €. Päiväkodissamme on 5-vuotiaiden maksuton 4 tunnin varhaiskasvatus, minkä lisäksi Helsingin kaupunki tukee 5-vuotiaiden perheitä 160 eurolla kuukaudessa. Kysy lisätietoja päiväkodin johtajalta.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
mail
Hakeminen

Jos toivot lapsellesi paikkaa Taikasaaresta, täytä Pilkkeen hakemus varhaiskasvatukseen.

Hae päiväkotipaikkaa

Pilke Playschool Lehtisaaressa koetaan päivittäin väläyksiä ja onnistumisen kokemuksia – englanniksi ja tiedepainotteisesti

Pilke Playschool Lehtisaari (aiemmin Taikasaari) on lämminhenkinen, monikulttuurinen päiväkoti luonnonkauniissa Lehtisaaressa meren ja metsän äärellä, leikkipuistojen ja kulttuurikohteiden läheisyydessä. Tarjoamme tiedepainotteista englanninkielistä varhaiskasvatusta, minkä lisäksi tuemme suomen kielen oppimista kaksikielisissä ryhmissämme sekä kielikerhoissa.

Tiivistä yhteistyötä vanhempien kanssa

Maailma on mitä ihmeellisin paikka, jota tutkimme ja tarkastelemme yhdessä lasten kanssa päivittäin. Kannustamme lapsia kyselemään, tutkimaan ja jakamaan oppimansa muiden kanssa. Autamme heitä kartuttamaan tietoa ja taitoja sekä omaksumaan myönteisen asenteen elinikäiseen oppimiseen tutkimisen, leikin, musiikin, mielikuvituksen, käsitöiden ja tarinoiden sekä liikunnan välityksellä. Erinomaisen alustan tähän tarjoaa päiväkotimme monimuotoisuutta vaaliva ja kulttuuritietouteen kannustava ympäristö, jossa jokainen lapsi kohdataan ainutlaatuisena, arvokkaana yksilönä. Meille sujuva yhteydenpito ja yhteistyö huoltajien kanssa on ensiarvoisen tärkeää, ja järjestämme vuosittain useita tapahtumia, joissa perheet pääsevät osallistumaan päiväkodin arkeen.

Monipuoliset oppimisympäristöt

Avarien leikkitilojen lisäksi päiväkodissamme on tilava liikuntasali, musiikkihuone sekä tutkimusleikkitila, jossa pienet professorit voivat tehdä tutkimuksiaan pipeteillä, luupeilla, koeputkilla, suurennuslaseilla ja muilla jännittävillä välineillä.

Pilke Playschool Lehtisaari - Näin löydät meille!
Papinpöydänkuja 4
00340 HELSINKI Suomi
Ota yhteyttä

Pilke Playschool Lehtisaari - Asiakasperheidemme kokemuksia

The teachers all have a very special relationship with each child, and they really do care.
Pieni päiväkoti, sydämelliset lasten hoitajat/opettajat, ihanat lapsiperheet, kivat sisätilat, retket lähimaastoissa.
Relaxed and friendly atmosphere, internationality, and good music and art education.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2023: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan. Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Laatu ja vastuullisuus Pilke päiväkodeissa

Pilke-päiväkodeissa me hyvän päivän tekijät rakennamme maailmaa, jossa lapsen on hyvä oppia ja kasvaa. Lue tästä lisää, miten laatu ja vastuullisuus näkyvät Pilke päiväkotien toiminnassa ja arjessa.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Lämminhenkistä kansainvälisyyttä ja pilkearkea luonnonläheisessä Lehtisaaressa

Tiedettä, englannin kieltä, monikulttuurista varhaiskasvatusta - ja ihan tavallista, turvallista, aktiivista päiväkotielämää lähialueen palveluja ja ympäröivää luontoa luonnollisesti hyödyntäen. Lue artikkelistamme, mitä Pilke Playschool Lehtisaaren johtaja Anneleen Burmansson kertoo pilkeläisestä arjesta Lehtisaaressa ja siitä, mikä hänen mielestään tekee kaupunginosasta ihanan paikan lapsiperheille.

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Maria Kajanus Lopez

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.