Hae päiväkotipaikkaa

Pilke musiikkipäiväkoti Sonaatti

schedule
Aukioloajat
Ma–pe klo 6–17 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät

Sointusiilit (alle 3-vuotiaat): puh. 044 555 7684
Rumpalit (alle 3-vuotiaat): puh. 044 700 2121
Melodiametsä (yli 3 vuotiaat): puh. 044 705 1192
Nuottinallet:  puh. 044 702 1837
Kanteleet ( alle 3-vuotiaat) : puh. 0447199512
Marakassit (alle 3-vuotiaat): puh. 044 7004747
Laululinnut: puh. 044 7173484

Varajohtaja puh. 040 9053 689

euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika. Päiväkodissa tarjotaan ensisijaisesti vain kokoaikaista varhaiskasvatusta.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus

Avasimme musiikkipäiväkodin Järvenpäähän elokuussa 2023 upouuteen hirsirakennukseen

Päiväkoti Sonaatti  tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta kodikkaassa päiväkodissa hyvien kulkuyhteyksien varrella Laurilantiellä. Haarajoen juna-asemalle on alle kilometrin matka päiväkodilta.

Musiikin vuosisuunnitelma

Musiikkipainotteisen päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Tavoitteena on myös antaa virikkeitä jatkuvan musiikkiharrastuksen syntymiseen.

Sonaatissa musiikkipainotteisuus näkyy pedagogisina ratkaisuina, joissa käytämme musiikkia osana arjen tilanteita sekä osana oppimismenetelmiä – musiikin kautta opitaan helposti loruja, leikkejä, numeroita sekä laajennetaan sanavarastoa! Teemme myös yhteistyötä musiikkiopiston sekä muiden musiikillisten yhteystyötahojen kautta. Meiltä löytyy musiikin vuosisuunnitelma, joka varmistaa monipuolisen musisoinnin ympäri toimintakauden.

 

PILKE SONAATIN OIVA-RAPORTTI LUETTAVISSA TÄÄLTÄ.

 

Pilke musiikkipäiväkoti Sonaatti - Näin löydät meille!
Laurilantie 45
04410 Järvenpää Finland
Ota yhteyttä

Terveisiä musiikkipäiväkoti Sonaatin päiväkodin johtajalta!

Hei, olen Elisa Virtanen ja toimin Pilke musiikkipäiväkoti Sonaatin johtajana. Minulla on yli 10 vuoden kokemus varhaiskasvatuksessa eri työnimikkeillä (lastenhoitaja, varhaiskasvatuksen opettaja, varhaiskasvatuksen mentori, varajohtaja, apulaisjohtaja, päiväkodin johtaja). Lisäksi olen suorittanut opintoja erityispedagogiikasta, joka on aina ollut lähellä sydäntä. Työssäni arvostan lapsilähtöisyyttä, projektityöskentelyä sekä laadukasta pedagogiikkaa osana monipuolista varhaiskasvatusta.


Sonaatissa panostamme lapsen osallisuuteen ja monipuolisiin, laajoihin oppimisympäristöihin sekä päiväkodin sisällä että lähiympäristössä. Haluamme luoda viihtyisiä oppimisympäristöjä Pilkkeen oppimiskamujen kautta lapsille ikä- ja taitotaso huomioiden.


Sonaatin musiikkipainotteisuus näkyy pedagogisina ratkaisuina, joissa käytämme musiikkia osana arjen tilanteita sekä osana oppimismenetelmiä – musiikin kautta opitaan helposti loruja, leikkejä, numeroita sekä laajennetaan sanavarastoa! Teemme myös yhteistyötä musiikkiopiston sekä muiden musiikillisten yhteystyötahojen kautta. Meiltä löytyy musiikin vuosisuunnitelma, joka varmistaa monipuolisen musisoinnin ympäri toimintakauden. 


Tervetuloa tutustumaan päiväkotiimme!

Englannin kieli tutuksi

Päiväkodissamme järjestetään myös yli 3-vuotiaille lapsille kielirikasteista varhaiskasvatusta englanniksi. Henkilökunnastamme löytyy englantia äidinkielenään puhuvia kasvattajia, jotka rikastavat arkeamme opettamalla yli 3-vuotiaille lapsille arjen tilanteissa englantia suomen kielen rinnalla. Englannin kieleen tutustutaan myös laululeikkien, lorujen ja kuvatuen avulla ottaen huomioon lasten mielenkiinnonkohteet sekä lasten ikä- ja taitotason.

“Lempeys saa lapsen tuntemaan, että hän on tärkeä”

Lempeys on minulle sitä, että saan lapsen ymmärtämään ja tuntemaan, että hän on tärkeä, arvokas ja hyväksytty. Päiväkodissa harjoittelemme yhdessä joka päivä arjen tunnetaitoja ja jaamme kehuja. Parasta on, kun saan lapsilta aidon ja välittömän palautteen – kaikki ne ihanat halihetket ja oppimisen ilo, joka näkyy heti lasten kasvoilta.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja
Oona, Hämeenkyrö

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2024: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,12/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan.

Samalla tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Voit myös tehdä suoraan päiväkotihakemuksen meille. Olemme silloin 2 arkipäivän sisällä yhteydessä sinuun, ja sovitaan tarkemmin jatkosta.

Ohjaamme lempeästi opintielle

Meidän tehtävämme Pilke-päiväkodeissa on luoda olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

Pilkkeen varhaiskasvatuksen käsikirjaan, eli Pilke-aapiseen olemme koonneet tietopaketin päiväkotiemme toiminnasta.

Päiväkoti Sonaatti sijaitsee aistiystävällisessä hirsirakennuksessa

Hirsirakenteiset Pilkkeen päiväkodit ovat vastaus voimakkaasti kasvavaan kysyntään saada lapsille sisäilmaltaan puhtaita päiväkotitiloja.

Ekologisessa hirsipäiväkodissa lapset saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta. Terveellinen ja aistiystävällinen ympäristö lisää niin lasten kuin kasvattajienkin hyvinvointia päivän aikana. Tervetuloa tutustumaan!

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Tervetuloa päiväkotiimme!

Päiväkotihakemuksen voi tehdä milloin. Hakemus ei vielä sido mihinkään. Olemme sinuun yhteydessä 2 arkipäivän sisällä.

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Haluatko tehdä päiväkotihakemuksen?

Hakemuksen teet helposti ja nopeasti verkossa, eikä se vielä sido mihinkään. Päiväkotihakemuksen voi myös jättää jonoon. Olemme sinuun yhteydessä 2 arkipäivän sisällä, ja sovitaan silloin jatkosta.

Päiväkodin johtaja Elisa Virtanen

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.