Hae päiväkotipaikkaa

Pilke musiikkipäiväkoti Hehku

schedule
Aukioloajat
Ma-pe klo 7–17 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät
  • Liekit Puh. 040 1941 183
  • Pikku-Hehkut Puh. 044 4934 885
  • Tähdet Puh. 044 4934 358
  • Kipinät Puh. 044 4934 359
  • Loistot Puh. 044 7147 442
  • Revontulet Puh. 044 4935 821
  • Salamat Puh. 044 4937 963
euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus

Hirsipäiväkoti Klaukkalassa

Pilke-päiväkoti Hehku sijaitsee uudessa hirsirakennuksessa Luhtavillantiellä Klaukkalassa. Päiväkoti Hehku tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä hirsipäiväkodissa 0–5-vuotiaille lapsille.

Lapsuuden ainutlaatuisuus ja merkityksellisyys näkyvät Hehkussa joka päivä. Hehkussa jokainen lapsi saa leikkiä, ihmetellä, tutkia, oppia, kasvaa ja kehittyä lempeässä ja leikkisässä ympäristössä. Työhönsä sitoutuneet kasvattajat luovat määrätietoisesti kannustavaa ja leikkisää ilmapiiriä, jossa lapsen uteliaisuus mahdollistaa oppimisen ilon joka hetki. Hehkussa leikkiä ja työtä tehdään täydellä sydämellä turvallisen tunnelman ympäröimänä.

Laulamista, soittamista ja loruilua

Hehku on musiikkipainotteinen päiväkoti, jossa musiikki kulkee mukana arjen kaikissa hetkissä. Hehkussa musiikkia koetaan kaikilla aisteilla. Jokaisen lapsen oikeus nauttia, kokea, iloita ja oppia musiikista huomioidaan mahdollistamalla lapsen osallisuus joka päivä.

Englannin kieli tutuksi

Päiväkodissa järjestetään yli 3-vuotiaille lapsille kielirikasteista varhaiskasvatusta englanniksi. Kielirikasteisessa varhaiskasvatuksessa lapset pääsevät muun muassa harjoittelemaan tuttuja lauluja, loruja sekä käsitteitä yhdessä lauleskellen ja pohdiskellen englannin kielellä. Kielirikasteisessa toiminnassa lapsen on helppo tutustua uuteen kieleen vähitellen.

Lue Pilke tiedepäiväkoti Hehkun Oiva-raportti täältä.

 

Pilke musiikkipäiväkoti Hehku - Näin löydät meille!
Luhtavillantie 1
01800 Klaukkala Suomi
Ota yhteyttä

Monipuolista toimintaa varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti


Päiväkodin varhaiskasvattajat ovat läsnä ja lähellä lasta ja vanhempia. Meille on tärkeää, että lapset tulevat nähdyksi ja kuulluksi leikeissään ja oppimisen hetkissä. Toimintaamme kuuluvat myös muut päiväkodin monipuoliset aktiviteetit kuten lauluhetket, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta.Vahvistamme kaveritaitoja


Hehkussa toimitaan yli ryhmärajojen, jolloin jokainen työntekijä ja lapsi voi tulla tutuksi jokaiselle lapselle isossakin päiväkodissa. Yhteistyö ryhmien välillä luo turvallisuuden tunnetta, kun olemme kaikki toisillemme tärkeitä tuttuja. Voimme auttaa vahvistamaan lasten sosiaalisia suhteita ja kaveritaitoja, kun kavereita löytyy myös oman ryhmän ulkopuolelta.

 

“Lempeys saa lapsen tuntemaan, että hän on tärkeä”

Lempeys on minulle sitä, että saan lapsen ymmärtämään ja tuntemaan, että hän on tärkeä, arvokas ja hyväksytty. Päiväkodissa harjoittelemme yhdessä joka päivä arjen tunnetaitoja ja jaamme kehuja. Parasta on, kun saan lapsilta aidon ja välittömän palautteen – kaikki ne ihanat halihetket ja oppimisen ilo, joka näkyy heti lasten kasvoilta.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja
Oona, Hämeenkyrö

Pilke-päiväkoti Hehku - Asiakasperheidemme kokemuksia

Ihanat, välittävät ja ammattitaitoiset kasvattajat, lämmin ja hyväksyvä ilmapiiri. Lapsi saa olla sellainen kun on. Päiväkoti tiedottaa asioista myös hyvin.
Ihanat ihmiset ja joustavuus. Elämä on hyvin hektistä ja on ihanaa että päiväkodilta löytyy joustoa arjen aikatauluihin.
Mukavat kasvattajat, viestintään panostetaan ja toiminta on aktiivista.
Ihanat aikuiset jotka keksivät joka viikko uutta kivaa tekemistä. Lapsemme on hyvin touhukas ja päiväkodissa riittää paljon tekemistä ja välillä hän ei malttaisi lähteä kotiin kivan päivän päätteeksi.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2024: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,3/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan.

Samalla tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Voit myös tehdä suoraan päiväkotihakemuksen meille. Olemme silloin 2 arkipäivän sisällä yhteydessä sinuun, ja sovitaan tarkemmin jatkosta.

Ohjaamme lempeästi opintielle

Meidän tehtävämme Pilke-päiväkodeissa on luoda olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

Pilkkeen varhaiskasvatuksen käsikirjaan, eli Pilke-aapiseen olemme koonneet tietopaketin päiväkotiemme toiminnasta.

Päiväkotimme on aistiystävällisessä hirsirakennuksessa

Hirsirakenteiset Pilkkeen päiväkodit ovat vastaus voimakkaasti kasvavaan kysyntään saada lapsille sisäilmaltaan puhtaita päiväkotitiloja.

Ekologisessa hirsipäiväkodissa lapset saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta. Terveellinen ja aistiystävällinen ympäristö lisää niin lasten kuin kasvattajienkin hyvinvointia päivän aikana. Tervetuloa tutustumaan!

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Nurmijärven Uutiset: Vanha-Klaukan päiväkotiin viisi uutta ryhmää – liittyy heikkokuntoisten päiväkotien lakkauttamiseen

Klaukkalan Vanha-Klaukassa sijaitseva yksityinen päiväkoti Pilke Hehku laajennetaan nykyisestä seitsenryhmäisestä päiväkodista kaksitoistaryhmäiseksi päiväkodiksi. Laajennuksen arvioidaan valmistuvan elokuussa 2024.

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Andrea Vanhanen

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.