Hae päiväkotipaikkaa

Pilke luontopäiväkoti Kurki

Painotus: Luonto
schedule
Aukioloajat
Ma–pe klo 6–17 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät
  • Ketunleivät (0–2-v.) puh. 040 450 6219
  • Puna-apilat (4–5-v.) puh. 040 450 6321
  • Kurjenkellot (3–4-v.) puh. 040 450 6220
  • Metsätähdet (2v.) puh. 040 450 6218
  • Lumpeenkukat (2-3v.) puh. 040 457 0336

Kunta päättää eskari- ja iltapäiväkerhotoiminnan järjestämisestä joka vuosi erikseen lasten määrästä riippuen.

euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Maksuun vaikuttavat varhaiskasvatuksen palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
mail
Hakeminen

Päiväkotiin haetaan palvelusetelihoitopaikkaa Auran kunnan verkkosivuilta.

Täytä myös Pilke päiväkotien hakemus varhaiskasvatukseen.

Myös Auran lähikuntien perheet voivat myös hakea hoitopaikkaa päiväkoti Kurjesta, jos kunnalla on käytössä palveluseteli.

Hae päiväkotipaikkaa

Luontopedagogiikkaa ekologisessa hirsipäiväkodissa

Pilke luontopäiväkoti Kurki aukesi elokuussa 2017 upeaan hirsirakennukseen Auraan Urpontielle. Päiväkodissamme on 84 hoitopaikkaa 0–6-vuotiaille lapsille ja se on luontopainotteinen päiväkoti, jossa lapsi oppii myönteistä asennetta luontoon sekä kestävään elämäntapaan.

Ulkoilua ja luonnonilmiöiden ihmettelyä säällä kuin säällä

Luontopäiväkoti Kurjessa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassamme korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen ja ihmettely. Leikki, yhdessä tekeminen ja lasten ajatusten kuuleminen ohjaavat toimintaa. Lapsen arjessa kokemat ja havainnoimat ilmiöt ovat oppimisen lähtökohtana.

Kekseliäisyys, kierrätys ja luonnon omien antimien hyödyntäminen oppimisessa ja leikkivälineinä ovat tärkeä osa luontopäiväkodin arkea.

Keväisin päiväkodissa noudatetaan puutarhapedagogiikkaa perustamalla lasten kanssa kasvihuone ja pieni hyötypuutarha päiväkodin pihalle.

Pilke luontopäiväkoti Kurki - Näin löydät meille!
Urpontie
21380 AURA Suomi
Ota yhteyttä

Pilke luontopäiväkoti Kurki - Asiakasperheidemme kokemuksia

Ihana henkilökunta ja lapsen yksilöllinen kohtaaminen. Toiminta on lapsille mielenkiintoista, osallistavaa ja oppimiseen innostavaa.
Päiväkodissa on lempeä henki ja ihana henkilökunta!
Lapset ulkoilevat joka päivä. Leikit ja askartelu myös opettavaista.
Tykkään kovasti siitä, että ulkoilette paljon säällä kuin säällä! Kiitos myös kuvista, joita saan lapsestani päivisin. Lempeä ja rakastava tunnelma sekä lapsen kehitys ja piirteet otetaan huomioon.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2023: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan. Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Laatu ja vastuullisuus Pilke päiväkodeissa

Pilke-päiväkodeissa me hyvän päivän tekijät rakennamme maailmaa, jossa lapsen on hyvä oppia ja kasvaa. Lue tästä lisää, miten laatu ja vastuullisuus näkyvät Pilke päiväkotien toiminnassa ja arjessa.

Päiväkotimme on aistiystävällisessä hirsirakennuksessa

Auran Pilke luontopäiväkoti Kurki on Pilkkeen ensimmäinen hirsipäiväkoti. Hirsirakenteiset päiväkotimme ovat vastaus voimakkaasti kasvavaan kysyntään saada lapsille sisäilmaltaan puhtaita päiväkotitiloja.

Ekologisessa hirsipäiväkodissa lapset saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta. Terveellinen ja aistiystävällinen ympäristö lisää niin lasten kuin kasvattajienkin hyvinvointia päivän aikana. Tervetuloa tutustumaan!

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Heidi Vainio

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.