Hae päiväkotipaikkaa

Pilke liikuntapäiväkoti Ilveslinna

Päiväkodissa on tilaa
schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 6 – 18 (perheiden tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät
  • Pikkutassut (alle 3v) puh. 040 4571 394
  • Töpöhännät (alle 3v) puh. 040 4571 396
  • Nöpönenät (3v) puh. 040 4571 395
  • Tupsukorvat (3-4v) puh. 040 4571 397
  • Virnesuut (esiopetus) puh. 040 4571 398
  • Ilvekset (5v. ja esiopetus) puh. 040 4571 399
  • Seikkailijat (ulkoryhmä) puh. 040 4808 801

 

Apulaisjohtaja Jenni Aalto
Puh. 040 5395 784

Keittiö puh. 040 1855 644

Päiväkodin johtaja Minna Puusniekka
Puh. 040 905 3002
minna.puusniekka@pilkepaivakodit.fi

euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus

Pilke liikuntapäiväkoti Ilveslinna, hirsipäiväkoti Janakkalan Turengissa

Pilke liikuntapäiväkoti Ilveslinna aukesi Turenkiin Ilveslinnantielle elokuussa 2018 upeaan, ekologiseen hirsirakennukseen.

Päiväkodissamme on 120 hoitopaikkaa 0–6-vuotiaille lapsille, ja meillä järjestetään myös esiopetusta. 

Erilaiset liikuntalajit tutuiksi

Pilke Ilveslinna on liikuntapainotteinen päiväkoti, jonka tavoitteena on liikunnan riemun ja liikunnallisen elämäntavan löytäminen. Liikuntapainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa esimerkiksi retkeilynä, päivittäisinä pihaleikkeinä, viikoittaisina liikunnallisina musiikkihetkinä ja ohjattuina liikuntatuokioina. Kokeilemme myös monipuolisesti erilaisia liikuntalajeja esimerkiksi uintia, nassikkapainia ja pyöräilyä.

Pilke liikuntapäiväkoti Ilveslinna - Näin löydät meille!
Ilveslinnantie 6
14200 TURENKI Suomi
Ota yhteyttä

Päiväkodin johtajan tervehdys - Tervetuloa Ilveslinnaan!

Olen Minna Puusniekka, Pilke liikuntapäiväkoti Ilveslinnan johtaja. Olen aloittanut Ilveslinnassa elokuussa 2022, mutta Pilkkeellä olen työskennellyt jo vuodesta 2014. Aloitin urani varhaiskasvatuksen opettajana. Olen saanut kasvaa Pilkkeellä ammattilaisena turvallisessa ympäristössä ja kokeilla siipiäni erilaissa projekteissa ja työtehtävissä. Nykyisin olen hallinnollinen johtaja ja rakastan työtäni!

Ilveslinnassa haluamme tarjota lapsille turvallisen ympäristön kasvaa ja kehittyä, oli kyse sitten pyörällä ajamisen opettelusta, leikkitaitojen hiomisesta tai ristiriitojen ratkomisesta yhdessä kaverin kanssa. Kannustamme lapsia ihmettelemään, kokeilemaan uusia asioita ja etsimme yhdessä vastauksia pieniä mieliä askarruttaviin kysymyksiin. Kohtaamme lapset empaattisesti ja sensitiivisesti yksilöinä, ja mahdollistamme lasten osallistumisen toiminnan suunnitteluun, arviointiin ja kehittämiseen.

Ilveslinnassa kannustamme lasta liikkumaan niin arjessa kuin ohjatustikin. Jokaisella ryhmällä on vähintään kerran viikossa salivuoro ja retkipäivä. Lisäksi vedämme lapsille viikoittain vaihtuvia liikunnallisia Ilvestuokioita iltapäivisin ulkona. Päiväkotimme sijainti mahdollistaa retkeilyn joko kävellen, pyöräillen tai hiihtäen kauniiseen luontoon; joko metsään, järven rannalle laavulle tai vaikka leikkipuistoon. Lisäksi teemme yhteistyötä läheisen Kalpalinnan laskettelukeskuksen kanssa ja eskareilla on aina keväisin uimakoulu. Rakennuksena Ilveslinna on ihana! Hirsiset seinät luovat kivan tunnelman ja lempeän akustiikan. Tilat ovat toimivat ja käytämme niitä ketterästi kaikkien ryhmien kesken.

Työyhteisössämme on helppo tehdä töitä omana itsenään, omia vahvuuksia hyödyntäen. Yhteistyötä tehdään yli ryhmärajojen ja apua on aina tarjolla. Perheet kohdataan arvostavasti ja kuuntelemme aidosti. Meillä on ihanat asiakasperheet ja lämminhenkinen yhteisö, joka näkyy esimerkiksi monissa kivoissa iltatapahtumissa, joita olemme perheille järjestäneet. Toivottavasti saamme teidänkin perheenne osaksi Ilveslinnan yhteisöä!

Monipuolista toimintaa varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti

Toimintaamme kuuluvat luonnollisesti myös muut monipuoliset aktiviteetit kuten lauluhetket, retkeilyt, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta.

Arjen pedagogiikka on läsnä päiväkodin joka hetkessä. Se on yhdessä pysähtymistä ja asioiden ihmettelyä; herneiden laskemista salaatin seasta ja väreillä leikittelyä maalatessa. Arvostamme jokaista kiireetöntä hetkeä, jonka saamme viettää keskustellen, leikkien ja höpsötellen; maailmaa yhdessä tutkien.

“Lempeys saa lapsen tuntemaan, että hän on tärkeä”

Lempeys on minulle sitä, että saan lapsen ymmärtämään ja tuntemaan, että hän on tärkeä, arvokas ja hyväksytty. Päiväkodissa harjoittelemme yhdessä joka päivä arjen tunnetaitoja ja jaamme kehuja. Parasta on, kun saan lapsilta aidon ja välittömän palautteen – kaikki ne ihanat halihetket ja oppimisen ilo, joka näkyy heti lasten kasvoilta.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja
Oona, Hämeenkyrö

Pilke liikuntapäiväkoti Ilveslinna - Asiakasperheidemme kokemuksia

Päiväkodin ilmapiiri aina hyvä. Lapsella joka päivä huippu päivä. Työntekijöillä hyvä huumori, ihania ideoita joita toteuttavat lasten kanssa. Päiväkodinjohtaja positiivinen ja avoin , kehitysmyönteinen. Ei mitään huonoa sanottavaa päiväkodista. Tokaluokkalaisemme joka oli eskarissa Ilveslinnassa muistelee ” super ihanaa” eskaria hyvinkin usein.
Todella tyytyväisiä ollaan. Lapset viihtyy hyvin, esim eskareiden liikunta ollut tosi monipuolista ja hoitajat keksii monipuolisesti tekemistä. Mukavat hoitajat, hyvällä mielellä saa jättää lapset hoitoon. Kiitos!
Ihanat aikuiset ja huippua kun lapsi saa tehdä itselle mieluisia asioita päiväkodissa!
Parasta päiväkodissa on: luontoretket, liikunnallisuus, kekseliäisyys, paljon kivoja aktiviteettejä. Sydämelliset kasvattajat.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2024: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,2/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan.

Samalla tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Voit myös tehdä suoraan päiväkotihakemuksen meille. Olemme silloin 2 arkipäivän sisällä yhteydessä sinuun, ja sovitaan tarkemmin jatkosta.

Ohjaamme lempeästi opintielle

Meidän tehtävämme Pilke-päiväkodeissa on luoda olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

Pilkkeen varhaiskasvatuksen käsikirjaan, eli Pilke-aapiseen olemme koonneet tietopaketin päiväkotiemme toiminnasta.

Päiväkotimme on aistiystävällisessä hirsirakennuksessa

Hirsirakenteiset Pilkkeen päiväkodit ovat vastaus voimakkaasti kasvavaan kysyntään saada lapsille sisäilmaltaan puhtaita päiväkotitiloja.

Ekologisessa hirsipäiväkodissa lapset saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta. Terveellinen ja aistiystävällinen ympäristö lisää niin lasten kuin kasvattajienkin hyvinvointia päivän aikana. Tervetuloa tutustumaan!

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Minna Puusniekka

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.