Hae päiväkotipaikkaa

Pilke musiikkipäiväkoti Nuotti

schedule
Aukioloajat
Ma–pe klo 6.30–17.15 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät
  • POPPILA (0–3-v)
  • SOINNUT puh. 040 594 2577
  • SÄVELET puh. 040 630 2037
  • ROKKILA (3–6-v)
  • ROKKITÄHDET puh. 040 610 2051
  • ROKKIKITARAT (esikoulu) puh. 040 622 7358
euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa Siilinjärven perheille. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
mail
Hakeminen

Päiväkotiin haetaan Pilkkeen nettisivujen kautta täyttämällä
Pilkkeen hakemus varhaiskasvatukseen, jonka jälkeen perhe hakee palveluseteliä Siilinjärven kunnalta.

Hae päiväkotipaikkaa

Pilke musiikkipäiväkoti Nuotti aukesi Siilinjärvelle elokuussa 2020.

Pilke hirsipäiväkoti aukesi Taivallahdelle osoitteeseen Silkkiuikuntie 1, 71800 Siilinjärvi elokuussa 2020. Päiväkoti Nuotti tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta sekä esiopetusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on päiväkotipaikkoja 72 lapselle.

Laulamista, soittamista ja loruilua

Musiikkipainotteisen päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Tavoitteena on myös antaa virikkeitä jatkuvan musiikkiharrastuksen syntymiseen. Musiikkipainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa muun muassa laulamisena, soittamisena, musiikin kuunteluna, loruiluna, improvisointina, liikkumisena ja tanssimisena.

Monipuolista toimintaa varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti

Varhaiskasvatuksen toteuttamisessa koemme tärkeänä lasten leikin, oivaltamisen ja osallisuuden toteutumisen lämpimässä vuorovaikutuksessa kasvattajien kanssa. Pienten lasten päivään sisältyy musiikki- ja ilmaisupedagogian lisäksi monipuolista toimintaa uuden päiväkodin sisätiloissa, pihalla ja retkillä varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti.

Konservatorion muskaria tiistaisin

Musiikkipäiväkoti Nuotissa tarjotaan Kuopion konservatorion järjestämää muskaria päiväkodin lapsille tiistaiaamuisin (klo. 9.15-10 (3-4v.) ja 10-10.45 (5-6v.)). Kysy lisää päiväkodin johtajalta.

Pilke musiikkipäiväkoti Nuotti - Näin löydät meille!
Silkkiuikuntie 1
71800 SIILINJÄRVI Suomi
Ota yhteyttä

Pilke Nuotti on aistiystävällinen hirsipäiväkoti


Hirsirakenteinen elokuussa 2020 avattu uusi päiväkotimme on herättänyt paljon kiinnostusta paikkakuntalaisten keskuudessa. Monet lähiseudun perheet poikkeavat päiväkodin pihalle leikkimään, ja moni on päätynyt vierailemaan myös sisätiloissamme.

“Perheitä kiinnostaa erityisesti päiväkotimme musiikkipainotteisuus ja hirsirakennuksen hyvä sisäilma,” kertoo päiväkodin johtaja Maiju Kauppinen.

Nuotin tilat on suunniteltu päiväkodin lapsille ja aikuisille


Me Pilke musiikkipäiväkoti Nuotin työntekijät pääsimme suunnittelemaan ja ideoimaan oppimisympäristöjä uuteen hirsirakennukseen. Päiväkodissamme on innostavia ja lapsilähtöisiä viihtyisä tiloja, jotka kannustavat monipuoliseen leikkimiseen, oppimiseen, ilmaisuun ja vuorovaikutukseen.

Meillä on oppimisympäristöinä mm. musiikki- ja liikuntatilat, ateljee kädentaidoille, lapsilähtöisesti muuntuvat leikkitilat ja ruokailu ruokasalissa porrastetusti pienryhmittäin.

Musiikkipäiväkotina meille oli tärkeää suunnitella tilat siten, että ne herättävät lapsen kiinnostuksen musiikkia kohtaan. Musiikilliset oppimisympäristöt on suunniteltu niin, että lapsilla on monipuolisesti saatavilla eri musiikkivälineitä.

Lisäksi halusimme, että lapsilla on täällä myöskin paikkoja rauhoittumiselle. Siksi suunnittelimme tiloihin esimerkiksi rauhallisempia lukunurkkauksia. Tervetuloa tutustumaan!

 

“Lempeys saa lapsen tuntemaan, että hän on tärkeä”

Lempeys on minulle sitä, että saan lapsen ymmärtämään ja tuntemaan, että hän on tärkeä, arvokas ja hyväksytty. Päiväkodissa harjoittelemme yhdessä joka päivä arjen tunnetaitoja ja jaamme kehuja. Parasta on, kun saan lapsilta aidon ja välittömän palautteen – kaikki ne ihanat halihetket ja oppimisen ilo, joka näkyy heti lasten kasvoilta.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja
Oona, Hämeenkyrö

Pilke musiikkipäiväkoti Nuotti - Asiakasperheidemme kokemuksia

Päiväkoti Nuotin henkilökunta on innostunutta ja lapsen kohtaaminen on sensitiivistä. Koemme, että lapsemme yksilölliset tarpeet on otettu hyvin huomioon. Tämä on ihana ja tärkeä asia! Yhteistyö sujuu mielestämme hyvin ja on vastavuoroista. Koemme, että olemme tulleet perheenä kuulluksi. Toiminta on hyvin suunniteltu ja viikko-ohjelma on hyvin ennakoitavissa. Tämä on hyvä asia! Se helpottaa myös sitä, että tarvittaessa lasta voi valmistella päiväkotipäivään. Meille päiväkotiarki on kokonaisuudessaan ollut todella hyvä kokemus ja olemme kiitollisia hyvästä hoidosta ja kasvatustuesta! Kaikki kasvattajat tekevät työtä kyllä suurella sydämellä. KIITOS!
Lapsi on tykännyt erilaisista kädentöistä, musisoinnista (saanut kokeilla uusia soittimiakin) ja jumpasta, oma sali on kiva.
Päiväkodissa on paljon ohjattua toimintaa. Toiminta on myös hyvin suunniteltu. Musiikki painottuu toiminnassa hyvin ja maanantain musatuokio on lapsellemme hyvin mieluinen. Myös mahdollisuus muskariin on todella upea juttu.
Ihanaa, kun jaksatte opetella uusia asioita meidän pienien kanssa ja kohdata heidät joka päivä omana itsenään (kiukutteluista ja uhmasta huolimatta)

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2024: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,3/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan.

Samalla tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Voit myös tehdä suoraan päiväkotihakemuksen meille. Olemme silloin 2 arkipäivän sisällä yhteydessä sinuun, ja sovitaan tarkemmin jatkosta.

Ohjaamme lempeästi opintielle

Meidän tehtävämme Pilke-päiväkodeissa on luoda olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

Pilkkeen varhaiskasvatuksen käsikirjaan, eli Pilke-aapiseen olemme koonneet tietopaketin päiväkotiemme toiminnasta.

Päiväkotimme on aistiystävällisessä hirsirakennuksessa

Hirsirakenteiset Pilkkeen päiväkodit ovat vastaus voimakkaasti kasvavaan kysyntään saada lapsille sisäilmaltaan puhtaita päiväkotitiloja.

Ekologisessa hirsipäiväkodissa lapset saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta. Terveellinen ja aistiystävällinen ympäristö lisää niin lasten kuin kasvattajienkin hyvinvointia päivän aikana. Tervetuloa tutustumaan!

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Marika Leiviskä

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.